MedicalPAGES.lab reprezinta o aplicatie web conceputa pentru laboratoarele de analize medicale, aceasta dezvoltand un sistem managerial de evidenta a pacientilor si a fiselor de investigatii ale acestora.
Fiind o aplicatie web, MedicalPAGES.lab va fi accesibila simultan, de pe orice calculator din reteaua dumneavoastra, folosind doar un browser web (recomandat Internet Explorer), fara a fi necesar sa mai instalati alte programe client cu licente costisitoare.
MedicalPAGES.lab este bazata pe mai multe module independente, interconectate, care ii confera stabilitate si usurinta in folosire. Ergonomia este data de interfata simpla si prietenoasa care se pastreaza in fiecare modul, conferind aplicatiei un aspect elegant si uniform.
Interfața aplicației noastre este simplă și prietenoasă ceea ce garanatează o învățare rapidă a modului de interacție cu aceasta.
Permit preluarea rezultatelor de la echipamentele din laborator și transferul lor, supervizat de utilizator, în baza de date a MedicalPAGES.lab contribuie la diminuarea timpul necesar completării și verficării rezulatelor din fișa de investigații.
Datele sunt stocate În mediul sigur și stabil oferit de MedicalPAGES.lab, cu mecanisme de back-up automate, ce asigură continuitatea sistemului chiar și în situații extreme.
Aplicația este 99.99% compatibilă cu standardele de certificare a calitații RENAR din Romania – 0.01% îl rezervăm pentru cerințele noi aduse pe piața de RENAR – până în acest moment avem aproximativ 30 de clieți certificați RENAR cu aplicația noastră.
Raportări date cu privire la: consultații pacienți (pe o anumită perioadă), raportări CAS, analize fără rezultat în fișă, analize gravide, listă de lucru, borderou zilnic de încasări, liste cu pacienți care nu au rezultate în fișă pe o anumită zi, etc.
Utilizatorul poate adauga și edita datele personale ale pacienților și date despre analizele efectuate de un anumit pacient, cum ar fi: medic trimitere, specializarea medicului de trimitere, diagnostic prezumtiv, interpretare globală a rezultatelor, tip analiză (rutină, urgență), observații, date cu privire la personalul ce realizează/ validează analizele, etc.
Modul special de recoltări analize (conform RENAR) cu ajutorul căruia veți putea selecta foarte ușor locul de recoltare, data și ora recoltării pentru un grup de pacienți sau pentru fiecare pacient în parte.
Permite căutarea avansată a pacienților după criterii diverse: nume, prenume, CNP, data nașterii, adresă, localitate, cod poștal, județ, telefon, fax, mobil, e-mail, ocupație, loc de muncă, serie BI/CI, număr BI/CI, antecedente personale pacient, antecedente heredocolaterale pacient, alergii, alte informații, etc.
Permite căutarea avansată a investigațiilor după criterii diverse: nume pacient, CNP pacient, număr fiță, dată fiță, medic trimitere, parafă medic trimitere, diagnostic prezumtiv, data și ora recoltării, denumire analiză, grup analizăa, subgrup analiză, tip analiză, rezultat analiză, interpretare analiză etc.
Modul de urmărire al controlului calității pentru echipamentele din laborator pentru care se dorește acest lucru. Acest modul generează atât graficul încadrării valorilor măsurate în deviațiile standard cât și distribuția normală cu ajutorul clopotului lui Gauss.
Modul cu care se pot face programări ale pacienților plecând de la luna în curs, raportate la bugetele lunare negociate cu CAS. Nou – modul special de realizare programări direct de pe Internet prin intermediul site-ului dumneavoastră.
Pentru o mai bună comunicare cu medicii de trimitere și cu pacienții dumneavoastră, aceștia pot verifica în mod securizat, pe baza de parolă, rezultatele finalizate direct de pe Internet. Desemenea medicii de trimitere vor putea consulta tot istoricul pacienților trimiși către dumneavoastră.
Șeful de laborator sau înlocuitorul acestuia vor putea marca buletinele ca finalizate, astfel încât nimeni nu le va mai putea altera în vreun fel. Din acel moment acestea vor putea fi vizualizate pe Internet, trimise pe email, etc.
Personalul laboratorului are acces automat, zlnic, la date depre logistică (energie, utilități, personal), cantități reactivi astfel încât se va ști exact ce se poate și ce nu se poate lucra într-o anumită zi.
MedicalPAGES.lab reprezinta o aplicatie web conceputa pentru laboratoarele de analize medicale, aceasta dezvoltand un sistem managerial de evidenta a pacientilor si a fiselor de investigatii ale acestora.
Fiind o aplicatie web, MedicalPAGES.lab va fi accesibila simultan, de pe orice calculator din reteaua dumneavoastra, folosind doar un browser web (recomandat Internet Explorer), fara a fi necesar sa mai instalati alte programe client cu licente costisitoare.
MedicalPAGES.lab este bazata pe mai multe module independente, interconectate, care ii confera stabilitate si usurinta in folosire. Ergonomia este data de interfata simpla si prietenoasa care se pastreaza in fiecare modul, conferind aplicatiei un aspect elegant si uniform.
Folosind MedicalPAGES.lab, veti putea monitoriza si gestiona:
Modul de gestionare a utilizatorilor care pot lucra cu MedicalPAGES; de aici se pot modifica datele lor personale precum si nivelul lor de drepturi.
Drepturile sunt detaliate la nivel de stergere, editare si vizualizare/folosir epentru orice modul si raport din cadrul aplicatiei, inclusiv parti din fisele de investigatii (ex. un angajat de la secretariat poate avea dreptul sa introduca/modifice pacienti si fise de investigatii, insa nu va avea voie sa introduca rezultate pe acele fise)
modul ce contine o serie de date de baza cum ar fi:
Modul cu ajutorul caruia un utilizator al aplicatiei pot adauga si edita date personale ale pacientilor precum adresa, codul postal, localitatea, judetul, telefonul, antecedente personale, etc.
Modul ce ofera utilizatorului date concrete despre analizele efectuate unui anumit pacient, cum ar fi :
Tot din acest modul se genereaza buletinul de analize / antibiograma / antifungigrama in format PDF (Portable Document Format) – format ce permite vizualizarea buletinului, in forma in care l-ati emis, pe orice calculator.
Modul special de introducere investigatii pentru pacientii veniti prin Programul National de Evaluare a Sanatatii. Aceasta forma este foarte similara cu talonul pacientului, permitand introducerea foarte rapida a datelor acestuia.
Modul special de introducere date pentru noul program de sanatate pornit de Ministerul Sanatatii.
Modul special de recoltari analize (conform RENAR) cu ajutorul caruia veti putea selecta foarte usor locul de recoltare, data si ora recoltarii pentru un grup de pacienti sau pentru fiecare pacient in parte.
Modul ce permite cautarea avansata a pacientilor dupa criterii diverse: nume, prenume, CNP, data nasterii, adresa, localitate, cod postal, judet, telefon, fax, mobil, e-mail, ocupatie, loc de munca, serie BI/CI, numar BI/CI, antecedente personale pacient, antecedente heredocolaterale pacient, alergii, alte informatii, etc.
Modul ce permite cautarea avansata a investigatiilor dupa criterii diverse: nume pacient, CNP pacient, numar fisa, data fisa, medic trimitere, parafa medic trimitere, diagnostic prezumtiv, data si ora recoltarii, denumire analiza, grup analiza, subgrup analiza, tip analiza, rezultat analiza, interpretare analiza, examen microscopic, culturi fisa, seturi antibiotice in fisa, seturi antibiotice in fisa, antibiograma, germen, etc.
Fiecare echipament de laborator integrat in MedicalPAGES.lab va comunica automat rezultatele catre baza de date. Aceasta comunicare va fi totusi supervizata de catre personalul de laborator, acest lucru implicand verificarea in prealabil a datelor si selectarea setului de rezultate corect (pentru cazul repetarilor), astfel incat erorile din baza de date a MedicalPAGES.lab sa fie reduse la zero.
modul de raportari cu privire la:
acestea sunt raportari doar pentru manager:
Modul de urmarire al controlului calitatii pentru echipamentele din laborator pentru care se doreste acest lucru. Acest modul genereaza atat graficul incadrarii valorilor masurate in deviatiile standard cat si distributia normala cu ajutorul clopotului lui Gauss. Pe langa acestea, calculeaza coeficientul de variatie si incertitudinea masurarii pentru esantioanele proprii – fiind suport pentru calculul repetabilitatii cerut de RENAR.
Modul cu care se pot face programari ale pacientilor plecand de la luna in curs, raportate la bugetele lunare negociate cu CAS. Nou – modul special de realizare programari direct de pe Internet prin intermediul site-ului dumneavoastra.
Pentru o mai buna comunicare cu medicii de trimitere si cu pacientii dumneavoastra, acestia pot verifica in mod securizat, pe baza de parola, rezultatele finalizate direct de pe Internet.
Pacientii vor putea vizualiza punctual numai fisele achitate deja si validate de catre personalul de laborator. Daca un pacient are 3 fise va avea 3 coduri distincte de acces la acestea.
Medicii de trimitere vor putea consulta tot istoricul pacientilor trimisi catre dumneavoastra cu conditia ca acele fise sa fie achitate si validate.
Modul cu ajutorul caruia veti putea monitoriza starea tiparirii buletinelor de analize pentru un grup de pacienti sau pentru fiecare pacient in parte.
Responsabilii de analize pe grupuri/sugrupuri vor putea sa valideze individual fiecare buletin pe grupul/subgrupul lor de lucru. Practic acel buletin va fi inchis pe acele grupuri/subgrupuri asa incat poate sa fie printat avand certificarea validatorului. In cazul in care se doreste, se vor putea printa automat parafele celor care valideaza.
Seful de laborator sau inlocuitorul acestuia vor putea marca buletinele ca finalizate, astfel ca nimeni nu le va mai putea altera in vreun fel. Din acel moment acestea vor putea fi vizualizate pe Internet, trimise pe email, etc. In cazul in care se doreste, se vor putea printa automat parafele celor care verifica.
Personalul de laborator va putea sti automat, zilnic, care este capabilitatea de lucru. Mai exact date despre logistica (energie, utilitati, personal), cantitati reactivi asa incat se va sti exact ce se poate si ce nu se poate lucra intr-o anumita zi.